Venera će praviti kvadrat s Plutonom na početku listopada/oktobra i Rakovima će donijeti velike nesuglasice s voljenom osobom i članovima obitelji. Do poboljšanja dolazi u trećoj dekadi listopada/oktobra, ali samo kratko.

Ovan

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi pravit će kvadrat s Plutonom na početku listopada/oktobra i bit ćete skloni aferama koje vam mogu donijeti niz teškoća u odnosima s voljenom osobom. Vaš partner će pokazivati ljubomoru. Kod oboje će strasti biti pojačane i nećete moći sve to kontrolirati. Potrudite se da izbjegavate svađe, sukobe i neugodne scene.

Venera će od 8. listopada/oktobra prolaziti kroz znak Škorpiona što će pojačati vašu posesivnost i nepovjerenje. Venera će u trećoj dekadi listopada/oktobra praviti skladne aspekte koji će vam pomoći da izgladite nesuglasice s voljenom osobom i da dovedete vaš odnos u bolje stanje. Pokazat ćete više interesa za potrebe voljene osobe i više vremena ćete provoditi zajedno.

Ako ste slobodni:

Početak listopada/oktobra će vas činiti sklonim da uđete u aferu s osobom koja nije slobodna. Vaša strastvenost će biti pojačana i teško ćete moći to kontrolirati, što će vas uvlačiti u razne neugodne situacije. Osoba s kojom budete imali aferu će biti ljubomorna i sklona pravljenju scena. Ubrzo ćete odustati od ove veze i u drugoj polovini listopada/oktobra ćete upoznati osobu koja će vam se na prvi pogled svidjeti i s kojom ćete do kraja mjeseca ostvariti blizak emotivni kontakt. Ući ćete u novu vezu.

Stariji Ovnovi će se zaljubiti u osobu koja im u mnogo čemu odgovara kao emotivni partner ali je kompliciranog karaktera. Vi volite sve brzo i jednostavno pa će vam zahtjevna priroda druge osobe otežavati da započnete vezu.

Bik

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi ulazi u znak Vage i donosi vam više mogućnosti da vašu vezu poboljšate kroz zajedničke izlaske i nove dogovore. Kako ćete i vi i vaš partner biti opterećeni brojnim obavezama, bit će vam teže da se oko toga uskladite ali to neće izazivati dodatne probleme u vašem odnosu. Bit ćete spremni da izađete u susret partneru.

Druga polovina listopada/oktobra će vam donijeti više mogućnosti da ostvarite bar jedan važan zajednički cilj i da unesete više zabave i radosti u vašu emotivnu vezu. Godilo bi vam da iskoristite jedan vikend da otputujete s partnerom na mjesto gdje se možete opustiti i uživati u zajedničkom provodu bez ikakvih smetnji. Nešto što ste ranije obećali trebate ispuniti.

Ako ste slobodni:

Očekujte više zabave i izlazaka gdje ćete upoznati nove ljude. Izdvojit će se jedna osoba koja će vam pružati pažnju i naklonost ali vam neće djelovati dovoljno privlačno da biste se upustili u nešto bliže na emotivnom polju. Kako neće biti boljih prilika, počet ćete izlaziti i više vremena ćete provoditi zajedno. Moglo bi doći i do intimnih odnosa ali nećete biti spremni za ulazak u vezu. Krajem mjeseca će se pojaviti netko s kim ste već bili u vezi i poželjet ćete obnoviti odnos.

Stariji Bikovi će biti snalažljivi u pristupu osobi s kojom žele započeti emotivnu vezu. Obratit ćete pažnju na sve što je potrebno, posebno na ono što vašu simpatiju privlači. Pokazat ćete vaše kvalitete i do kraja mjeseca ćete biti u vezi.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj dekadi listopada/oktobra praviti sekstil s Jupiterom koji se nalazi u vašem polju ljubavi. Uživat ćete u ugodnim zajedničkim trenucima uz voljenu osobu. Osmislit ćete veliki broj zabavnih i kreativnih aktivnosti koje će vas oboje ispuniti lijepim emocijama i vaša veza će biti puna sklada i radosti. Jedno drugome ćete pružati motivaciju i inspiraciju.

Listopad/oktobar vam je u cjelini povoljan mjesec na emotivnom polju. Imat ćete dobar osjećaj za potrebe voljene osobe i bit ćete od podrške tamo gdje to bude potrebno. Poboljšat ćete komunikaciju s partnerom i vodit ćete razgovore o zajedničkim željama, planovima i ciljevima. Oko najvećeg dijela svega toga ćete se složiti i zajedničkim snagama ćete krenuti u ostvarenje.

Ako ste slobodni:

Prva dekada listopada/oktobra vam donosi poznanstvo s osobom koja će vas zainteresirati svojim znanjem, ljepotom, stavom i optimističkim, vedrim i avanturističkim duhom. Otkrit ćete kako dijelite mnogo zajedničkih interesa i da imate slične poglede na život i slične ciljeve. Spojit će vas zajednički rad od javnog interesa. Prvo ćete razmjenjivati ideje i rješenja, a nakon toga će doći do obostrane zaljubljenosti i počet ćete razmjenjivati i emocije. Do kraja mjeseca ćete započeti vezu.

Stariji Blizanci će pokazati veliku snalažljivost i optimizam u zavođenju osobe koja im se sviđa. Vaša simpatija neće znati što ju je snašlo, a već će pasti na vaš šarm. Veza u koju uđete pokazat će se kao pun pogodak i bit će skladna.

Rak

Ako ste u vezi:

Venera će praviti kvadrat s Plutonom na početku listopada/oktobra i donijet će vam velike nesuglasice s voljenom osobom i članovima obitelji. Bit ćete tvrdoglavi i držat ćete se čvrsto vaših odluka i principa. Nećete slušati prijedloge i sugestije vaših najbližih i inzistirat ćete da se poštuje vaš smisao za red u kući. To će dovesti do toga da će svatko raditi po svom.

Poboljšanje vas očekuje u trećoj dekadi listopada/oktobra kada ćete biti popustljivi, ali samo kratko. 27. – og u mjesecu će Mars praviti kvadrat sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi. Neriješene nesuglasice od ranije će kulminirati i dovest će do ozbiljnih sukoba s partnerom što može ozbiljno narušiti vaše odnose. Potrudite se da poduzmete nešto da to ublažite.

Ako ste slobodni:

Početkom listopada/oktobra upoznat ćete osobu koja će vas privući i u koju ćete se strastveno zaljubiti. Počet ćete se viđati svakodnevno i vrlo brzo ćete postati intimni. Ubrzo ćete shvatiti kako vaš novi partner nije prava osoba za vas jer će vas početi kontrolirati, praviti ljubomorne scene, ponašati se posesivno. Vaš odnos će za kratko vrijeme postati problematičan, da bi krajem mjeseca došlo do velikih neugodnosti i sukoba, zbog čega ćete prekinuti ovu vezu.

Nešto stariji Rakovi će pokušati ostvariti vezu s osobom koja ih bukvalno proganja proteklih mjeseci i koja im poklanja iskrenu pažnju. Ubrzo ćete uvidjeti da se radi o prilično napornoj osobi koja vam ne odgovara. Prekinut ćete taj odnos.

Lav

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura s Uranom u prvoj dekadi listopada/oktobra donijet će vam niz nesporazuma s partnerom. Oboje ćete imati potpuno različite ideje o tome kako želite da se vaš odnos odvija i kako da provodite zajedničko vrijeme. Ovo će izazivati brojne prepirke i rasprave koje će samo pojačati napetost. Neophodno je da nađete zajednički prihvatljivo rešenje.

Druga polovina listopada/oktobra vam donosi mogućnost da se složite oko najvažnijeg i umanjite napetosti. Bar jedan vaš prijedlog će biti prihvaćen od strane vašeg partnera. Pokazat ćete više inicijative oko zajedničkih izlazaka. Potrudit ćete se da što više razgovarate o međusobnim potrebama i željama. Uz samo malo dobre volje postići ćete željeni sklad u odnosu.

Ako ste slobodni:

Postoji nekoliko osoba o kojima razmišljate. Dvije se sviđaju vama, a treća pokušava vas osvojiti, mada vam ne djeluje dovoljno privlačno. Kako ste postavili malo više kriterije nego što je to realno, bit će vam teško odlučiti s kojom biste pokušali ostvariti vezu. Izabrat ćete osobu koja je vedrog, optimističkog duha i koja voli putovati, stjecati nova iskustva i ima zanimljive ideje. Nećete se razočarati. Emocije će biti obostrane i ubrzo ćete započeti skladnu vezu.

Nešto stariji Lavovi će upoznati osobu koja je visoko obrazovana i koja dolazi iz inozemstva. Zainteresirat ćete se jedno za drugo i otkrit ćete kako imate slične interese. Zaljubit ćete se i ubrzo ćete ući u vezu. Šanse da veza potraje su velike.

Djevica

Ako ste u vezi:

Cijeli listopad/oktobar vam je povoljno postavljen na polju ljubavi. Manje nesuglasice su moguće samo u vezi prolaznih sitnica. Na primjer kada bude potrebno donijeti neku zajedničku odluku oko nekog izlaska ili načina kako ćete ostvariti poneki zajednički plan. Potrebno je da što više tema otvorite u vezi poboljšanja vaše komunikacije i vašeg odnosa općenito.

Najviše vremena ćete provoditi s partnerom kod kuće i bit ćete u prilici da nešto učinite u smislu poboljšanja izgleda životnog prostora. Dogovorit ćete se o kupovini novog namještaja ili nekih potrebnih stvari za domaćinstvo. Poboljšat ćete obiteljske odnose. Imat ćete dobar osjećaj za potrebe voljene osobe i vaših najbližih, što će pojačati vašu bliskost.

Ako ste slobodni:

Očekuje vas uzbudljiv mjesec na emotivnom polju. Imat ćete više prilike za ulazak u novu emotivnu vezu. Vama će biti potreban netko tko vam djeluje stabilno i s kim biste mogli imati ozbiljnu vezu na duže staze. Odabrat ćete nekoga tko će vam davati dojam stabilne osobe. Ubrzo nakon ulaska u vezu pokazat će se da se radi o nekome tko je previše jednostran, naporan ali i promjenjivog, nestabilnog karaktera. Nakon niza neslaganja i jedne velike svađe prekinut ćete vezu.

Nešto starije Djevice naći će se u centru pažnje osobe kojoj se sviđaju. Mada ćete u početku biti suzdržani, na kraju ćete odlučiti pristati na izlazak. Ustanovit ćete da između vas dvoje postoje razlike koje neće dovesti do ulaska u vezu.

Vaga

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi i braka ulazi u vaš znak 4. listopada/oktobra i donosi vam više pažnje od strane voljene osobe. Potrudite se uzvratiti pažnju koja će vam biti pružena i pokažite zahvalnost vašem partneru. Bit će mu potrebna podrška s vaše strane jer će se osjećati nesigurno u vezi donošenja nekih odluka. Budite otvoreni na razgovore o raznim temama.

Druga polovica listopada/oktobra vam je povoljna za romantične izlaske udvoje. Bit ćete spremni partneru ispuniti jednu želju. Krajem mjeseca će Mars praviti kvadrat sa Saturnom i donijet će vam ozbiljne nesuglasice oko važnih zajedničkih ciljeva i u vezi dogovora oko obiteljskih obaveza. Ovo bi vam moglo prilično zakomplicirati odnose.

Ako ste slobodni:

Jedna osoba će vam početi upućivati jasne signale da joj se sviđate. Bit ćete zainteresirani i počet ćete se viđati i izlaziti. Zabava će vam u početku odgovarati, kao i pažnja koju ćete dobivati od vaše nove simpatije. Lako i brzo ćete ući u intimne odnose, a nakon toga će se početi javljati i osjećaji. Jedino će vam smetati što se vaša nova ljubav neće odvajati od vas i što će pokazivati pretjeranu posesivnost. To bi vas moglo natjerati da se predomislite i prekinete vezu.

Starije Vage će biti naglašeno emotivne i strastvene, ali će se morati više potruditi kako bi privukle pažnju osobe u koju su duže vrijeme zaljubljene. Vaši napori će uroditi plodom, ali ćete se morati prilagođavati zahtjevima vaše simpatije.

Škorpion

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere s Plutonom na početku listopada/oktobra izazvat će ozbiljne konflikte s voljenom osobom zbog tajni koje ste skrivali, a koje će izaći na vidjelo. To bi moglo dovesti do teže rješivih problema u odnosu. Bit će neophodno da date sve od sebe kako biste ispravili svoju grešku i vratili partnerovo povjerenje. Ulazak Venere u vaš znak donijet će vam ljubomoru.

Uspjet ćete poboljšati odnos s voljenom osobom tek od treće dekade listopada/oktobra zahvaljujući trigonu Venere sa Saturnom. Vodit ćete duge i ozbiljne razgovore o tome kako da savladate krizu u kojoj ste se našli na polju emocija. Uspjet ćete postići dogovor. Venerin trigon s Neptunom i sekstil s Plutonom donijet će vam bolji osjećaj za potrebe vašeg partnera.

Ako ste slobodni:

Zaljubit ćete se u osobu koja nije slobodna i razmišljat ćete kako da je preotmete od osobe s kojom je u vezi. Osjećat ćete ljubomoru i smišljat ćete spletke. Otvoreno ćete pokušavati privući pažnju vaše simpatije tako što ćete se koristiti njenim slabostima, o kojima ćete se prethodno dobro informirati. Kada se konačno uvjerite da nemate šanse kod te osobe, odustat ćete. U trećoj dekadi listopada/oktobra ćete upoznati osobu koja će vas privući i kojoj ćete i vi biti privlačni. Moguća je veza.

Stariji Škorpioni će biti nezadovoljni svojim emotivnim životom i osobom s kojom pokušavaju uspostaviti emotivnu bliskost. Jedno poznanstvo od sredine listopada/oktobra preusmjerit će vašu pažnju na osobu koja će pozitivno reagirati na vas.

Strijelac

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi i braka ući će 3. listopada/oktobra u znak Škorpiona i vaše polje tajni. Bilo bi mudro da izbjegavate spletke iza leđa vašem partneru, kao i bilo kakvo skrivanje činjenica, ulazak u flertove i tajne veze. Vi sami ćete biti skloni da sve provjeravate što se tiče vašeg partnera i možete lako naići na nešto što vam se neće svidjeti.

Kako ćete biti nepovjerljivi, to će dovesti do napetosti u odnosima s voljenom osobom. Na sreću, već u drugoj dekadi listopada/oktobra ćete uspjeti da kroz iskrene razgovore umanjite svoju sumnjičavost i postignete više sklada u vezi. Postići ćete nove dogovore o zajedničkim ciljevima i unijet ćete nešto novo u vašu svakodnevicu što će uljepšati vašu vezu.

Ako ste slobodni:

Venera koja će 8. listopada/oktobra ući u znak Škorpiona i činit će vas sklonim ulasku u tajne veze. Osoba koja vam se duže vrijeme sviđa ali nije slobodna, predložit će vam da se tajno viđate i sastajete. Kod vas će biti pojačane strasti i pristat ćete na ovaj prijedlog. U početku će vam sve djelovati kao veza iz bajke ali će krajem listopada/oktobra doći do ozbiljnog sukoba, kada otkrijete da vi niste jednina osoba s kojom vaš partner ima tajnu vezu. Odlučit ćete prekinuti ovu vezu.

Nešto stariji Strijelci će započeti intenzivne sastanke i izlaske s osobom koju su u prethodnom periodu upoznali preko društvenih aktivnosti. Više puta ćete se naći u neskladnoj situaciji. Ako to nadiđete, ući ćete u vezu krajem mjeseca.

Jarac

Ako ste u vezi:

Potrudit ćete se da kroz intenzivnije razgovore s voljenom osobom poboljšate vaš odnos. Na prvom mjestu ćete početi tragati za rješenjima u vezi onoga što vam je u prošlosti izazivalo nesuglasice i bar ponešto od svega ćete uspjeti nadići ili ublažiti. Postat ćete otvoreniji, bit ćete spremni saslušati prijedloge i kritike od strane voljene osobe.

Druga polovina listopada/oktobra će vam donijeti više sklada. Pokazat ćete inicijativu u organiziranju zajedničkog vremena i aktivnosti, što će vaš partner dočekati s radošću. Uvećat ćete broj zajedničkih izlazaka na mjesta za zabavu i razonodu, kao što su koncerti, kino, kazalište i slično. Bit ćete raspoloženi da odete na jedno vikend putovanje i dobro se provedete.

Ako ste slobodni:

Pokušaj da se približite osobi koja vas privlači završit će se razočaranjem jer ćete otkriti da ste tu osobu pogrešno procijenili kada je bliže upoznate. Nakon toga ćete odlučiti okrenuti novi list i više se potruditi oko upoznavanja s nekim s kim možete dijeliti zajedničke interese, a tko je vedrog duha i ima jaku pokretačku energiju. Sredinom mjeseca ćete upoznati nekoga tko ispunjava vaše kriterije. Simpatije će biti obostrane i ubrzo ćete se zbližiti i emotivno i fizički.

Nešto stariji Jarci će biti tvrdoglavi kako samo oni mogu biti, u nastojanju da se svide osobi koja ih uporno zaobilazi. Na kraju ćete uspjeti u svojim namjerama, ali će se sve krajem listopada/oktobra završiti fijaskom i prekidom odnosa.

Vodenjak

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi će 7. listopada/oktobra praviti kvadrat sa Saturnom. Tajne koje ste skrivali od partnera će izaći na vidjelo i donijet će vam ozbiljne nesuglasice. Vaš partner će biti osjetljiv i trebat će mu mnogo više pažnje nego što ćete vi znati pružiti. Nećete moći jasno sagledati što je pravi uzrok stalnih nesuglasica između vas dvoje.

Poboljšanje odnosa s voljenom osobom vas očekuje u trećoj dekadi listopada/oktobra, kada Sunce uđe u znak Škorpiona. To će vam pomoći da uvidite gdje ste pravili greške i koje ste partnerove potrebe zapostavili. Uspjet ćete se dogovoriti oko zajedničkih ciljeva za idući period. Više ćete vremena provoditi zajedno i uživat ćete u izlascima i druženju.

Ako ste slobodni:

Osjećat ćete se nesigurno u vezi osobe koja vam se sviđa. Djelovat će vam privlačno, ali će vas nešto u njenom stavu i nastupu odbijati. Jedno vrijeme ćete razrađivati taktiku, ali će se onda dogoditi nešto nepredviđeno gdje ćete se razočarati i odustati od pokušaja da ostvarite vezu. Upoznat ćete u drugoj polovini listopada/oktobra osobu koja će djelovati zabavno i koja će biti spremna da s vama dijeli svoje interese. Zbližit ćete se emotivno.

Nešto stariji Vodenjaci će odlučiti pokazati osobi kojoj se sviđaju kako ih treba ozbiljno shvatiti. To će je navesti da se potrudi i da pokaže svoje prave kvalitete. Odlučit ćete joj pružiti šansu i ući ćete u vezu sredinom listopada/oktobra.

Ribe

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi ulazi početkom listopada/oktobra u znak Škorpiona i otvara vam mogućnosti da s voljenom osobom odete na jedno putovanje koje bi vas oboje oraspoložilo i unijelo u vašu vezu više radosti. Prije odlaska na putovanje doći će do neočekivanog neslaganja oko destinacije, ali ćete uspjeti da to riješite postizanjem kompromisa.

Druga polovina listopada/oktobra će biti puna razgovora i konstruktivnih prijedloga. Vaš partner i vi ćete se uspjeti složiti oko većine prijedloga i poboljšat ćete međusobnu komunikaciju. Godilo bi vam da unesete više zabave u vaše zajedničko vrijeme. Radovat će vas odlazak u kino, kazalište, na koncerte i na mjesta koja volite posjećivati kada vam je do zabave.

Ako ste slobodni:

S osobom koju ste upoznali preko zajedničkog prijatelja, a koja živi u mjestu koje je udaljeno od mjesta gdje vi živite, započet ćete prepisku preko društvenih mreža. U početku će to biti stidljivo i povremeno, ali će ubrzo postati intenzivnije i otvorenije.

Primijetit ćete da vam druga osoba govori o sebi više nego što ste očekivali i čak da vam se počinje povjeravati. Doći će do obostrane zaljubljenosti. Dogovorit ćete se kada i gdje ćete se vidjeti. Ovo bi moglo prerasti u vezu.

Nešto starije Ribe će se početi viđati i izlaziti s osobom koju su upoznali na jednoj zabavi. Bit ćete nesigurni i nećete znati želite li samo površno prijateljstvo ili vam osoba odgovara za vezu. Kada otkrijete da postoje obostrani osjećaji, donijet ćete odluku.

ženskikutak.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori