Rakovi koji su u vezi ili ulaze u brak ove jeseni imat će poprilično otežan put. Slobodne Vage će se predati strastima sve dok ih ne pogodi prošlost i osoba koja je ostavila trag na njihovom srcu. Ljubavne igre će početi ponovo.

Ovan

Oni koji su sami, ove jeseni će još uvijek biti u potrazi za ljubavlju. Svi Ovnovi će imati poteškoća u pronalaženju partnera.

Oni koji su u vezi nastojat će poboljšati svoj emotivni život.

Bik

Tijekom jeseni Bikovi će snositi posljedice ljetnih avantura, pokušavajući ostaviti ih iza sebe.

Neki će uspjeti, dok će drugi pretvoriti ljetnu avanturu u ozbiljnu aferu.

Blizanci

Na jesen će Blizanci biti spremni za nove početke. To se uglavnom odnosi na one koji godinama izbjegavaju ozbiljne veze ili brak.

Sada će biti spremni za takve korake.

Rak

Oni Rakovi koji su u vezi ili ulaze u brak ove jeseni imat će poprilično otežan put. Odnos s partnerom bit će testiran, a oboje će često biti tvrdoglavi i uporni i zahtjevati međusobne kompromise.

Za Rakove koji nisu u vezi situacija će biti drugačija. Oni će stalno upoznavati nova lica u svom životu i bit će spremni za uživanje, istraživanje i zabavu kao nikada do sada.

Lav

Dolaskom jeseni postoji još jedna “doza” tame koja je povezana sa njihovim osobnim poljem i poljem emotivnih i bračnih partnerstava.

Ovo je posljednji put da se Lavovi zaista moraju boriti za svoju ljubavnu priču. Slobodni Lavovi u ovom periodu bit će u svom standardnom raspoloženju, uživanju i slobodi.

Djevica

Tijekom jeseni neki se odnosi mogu obnoviti.

Za neke Djevice koje su u vezi doći će do prekida u tajnoj ljubavi.

Vaga

Kako stiže jesen, oni koji su sačuvali svoj brak ili vezu mogu biti mirni. Tolerancija je neophodna i znate kako je uspostaviti.

Slobodne Vage će se predati strastima sve dok ih ne pogodi prošlost i osoba koja je ostavila trag na njihovom srcu. Ljubavne igre će početi ponovo.

Škorpion

Kako stiže jesen, sve će se vratiti na svoje mjesto. Sada znate što ste. Ovo se odnosi na one koji su u braku ili u dugoj vezi.

Što se tiče slobodnih, oni će u ovom periodu nekako lutati, malo se vraćati u prošlost, malo aktivirati oko novih, mada će biti svjesni da s njima mogu imati samo avanture.

Strijelac

Na jesen će se Strijelci suočiti s problemima u ljubavi. Vjerojatno će neki od njih početkom jeseni konačno okončati vezu ili brak ili će njihov partner možda odlučiti da ne želi više ništa s njima.

Slobodni pripadnici znaka Strijelca bit će okrenuti većem dijelu prošlosti, tako da postoji velika vjerojatnost da će se ponovno pridružiti bivšem partneru.

Jarac

Ove jeseni će oni koji su u vezi imati priliku stabilizirati situaciju s voljenom osobom, ali to će biti prilično težak zadatak.

Oni koji nisu u vezi će većim dijelom uživati u ovom periodu. Neke veze iz prošlosti će se ponovo pojaviti pa treba razmotriti je li ih vrijedno podići iz pepela ili ne.

Vodenjak

Jesen za Vodenjaka je vrijeme za ispitivanje situacije, ali ni u ovom periodu to neće biti lako. Neke veze neće biti moguće sačuvati. S druge strane, oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu otići u drugu krajnost i odlučiti započeti brak neočekivano.

Što se tiče slobodnih, neki će se odlučiti vratiti svom bivšem partneru, dok će drugi započeti nova ljubavna osvajanja.

Ribe

Jesen donosi probleme svim Ribama koje su u bilo kakvoj zabranjenoj vezi, bilo da su slobodni ili ne.

Neke će se dileme definitivno završiti i oni će odlučiti kome trebaju posvetiti pažnju i ljubav.

ženskimagazin

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori