Kada zvezde “umešaju prste” u vašu ljubav i vi prepoznate svoju srodnu dušu, velike su šanse da će vaša ljubav imati happy end. Upravo takva, večna ljubav dešava se sledećim horoskopskim parovima!

1. Rak i Škorpija

Ova dva znaka se savršeno upotpunjuju iako se na prvi pogled čine potpuno različitim. Prednost ovog para je što su oboje neverovatno posvećeni. Oni u svojoj vezi pronalaze utočište i podršku i oboma im je stalo da ta ljubav opstane, pa u nju ulažu celog sebe.

2. Ovan i Strelac

Ljubav prema životu, koju pripadnici oba ova znaka imaju, učiniće da  oni budu savršen par. Njihova veza predstavljaće pravu malu avanturu kroz život, a na njihovim licima, uvek će se videti širok osmeh. Uz to, oni ne dozvoljavaju da im odnos postane monoton i stalno unose novinu u svoju vezu.

3. Jarac i Devica

Iako im treba vremena da se malo opuste i otvore jedno pred drugim, oba ova znaka su veoma ambiciozna, dobro organizovana i tačno znaju šta od života žele. Oni su jednostavno savršen tim, koji će zauvek ostati zajedno. Njihova tajna je u tome što su vrlo otvoreni i posvećeni jedno drugom.

4. Ribe i Blizanci

Ono što povezuje pripadnike ova dva znaka je neverovatna empatija. Oni su iskreni jedno pred drugim, spremni su da prihvate svog partnera, baš takvog kakav je i da mu pruže potrbno razumevanje. Blizanci su tu da pruže dozu zdravog razuma ovom odnosu i dovedu njihovu ljubav i u realni svet.

astrokutak.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori