Očekuje vas dosta razgovora sa potencijalnim ili aktuelnim partnerom, ali on se neće odvijati u željenom pravcu. Ne možete da promenite druge, pogotovo ne nekog ko ima rigidno mišljenje i nije spreman na kompromise. Naleteli ste na nekog ko želi da se ceo svet prilagođava njemu. Ovaj odnos nema svetlu budućnost. Povucite se na vreme.

Ovan 21.3.- 20.4.

Očekuje vas dosta razgovora sa potencijalnim ili aktuelnim partnerom, ali on se neće odvijati u željenom pravcu. Ne možete da promenite druge, pogotovo ne nekog ko ima rigidno mišljenje i nije spreman na kompromise. Naleteli ste na nekog ko želi da se ceo svet prilagođava njemu. Ovaj odnos nema svetlu budućnost. Povucite se na vreme.


Bik 21.4.-21.5.

Ovaj dan je pogodan za ispunjenje najskrivenijih želja i fantazija. Saznaćete mnogo toga o voljenom biću i prijatno ćete se iznenaditi kada shvatite da imate mnogo toga zajedničkog. Mnogo nadi polažete na ovaj odnos, i to ne bez razloga. Imate utisak da ste, posle dužeg vremena, zaista pronašli srodnu dušu. Uživajte u vašoj ljubavi.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete pomalo izgubiti kontakt sa realnošću, a ovo će se najbolje ogledati u vašoj sposobnosti da se zaljubite na prvi pogled. Ako vam se priži prilika da prisustvujete nekoj zabavi, upoznaćete mnoge zanimljive ljude. Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka će otkriti da su se ponovo zaljubili u stalnog partnera. Priredite mu prijatno iznenađenje.

Rak 22.6. - 22.7.

Ne opterećujte se previše ako danas ne budete u mogućnosti da neke stvari najbolje razumete. Zvezde favorizuju vašu intuiciju, te stoga logiku ostavite po strani. Prepustite se sanjarenju jer je vašem umu potrebno da za trenutak pobegne od svakodnevnih problema. Ako još uvek tražite ljubav, samo spontani i rasterećeni možete privući nekog sa pozitivnim stavom prema životu.


Lav 23.7.- 22.8.

Raspoloženi ste za misterije, tajnu vezu ili odnose sa nekim ko vam je na neki način zabranjen. Verovatno je u pitanju osoba sa kojom se odlično slažete, ali iz vama znanih razloga ne želite da ostatak sveta zna za vas. Uživate u slatkom iščekivanju svakog sastanka, a danas želite da izgledate nabolje što možete. Još uvek ne primećujete, ali vi ste na dobrom putu da se zaljubite.


Devica 23.8. - 22.9.

Izvesne prepreke na putu vašeg nesmetanog zadovoljstva i uživanja sa voljenim bićem vam oduzimaju previše energije. Verovatno se neko iz vaše neposredne okoline ne slaže sa vašim izborom partnera. Ako je u pitanju neko blizak vama, saslušajte šta ima da vam kaže. Moguće je da vi mnogo toga ne vidite jer vam je glava u oblacima.


Vaga 23.9. - 22.10.

Dosta vremena provodite razmišljajući o jednom sastanku na koji odlazite, najverovatnije po prvi put. Volite da zamišljate blistavu budućnost i romantiku svuda oko vas, a to, morate priznati, nema mnogo veze sa realnošću. Čuvajte se mogućih razočarenja. Pogotovo zato što ste skloni idealizaciji i nerealnim očekivanjima.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Vaš partner će danas uporno odbijati da razgovara o nekim važnim stvarima. Najbitnije je da ne insistirate na priči, jer ćete samo pogoršati vaše odnose. Ako nesporazum datira od pre nekog vremena, nezgodno je čekati i trošiti dragocene trenutke ne radeći ništa. Ali danas najbolje što možete da uradite je da ga ignorišete. Ovako ćete preokrenuti igru u vašu korist.

Strelac 21.11.- 21.12.

Pred vama je uzbudljivo, romantično veče sa voljenom osobom. Uzbuđenju će doprineti povećanje bliskosti između vas. Danas shvatate da vas dvoje niste samo ljubavnici, već i pravi prijatelji. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će večeras upoznati nekog ko će ih zaintrigirati i to posle dužeg vremenskog perioda. Uživajte u upoznavanju.


Jarac 22.12.- 19.1.

Ponekad je lakše okrenuti glavu i praviti se da u vašoj vezi sve savršeno funkcioniše. Ovome doprinosi vaše nastojanje da drugi iz vaše okoline ne treba da saznaju za vaše probleme. Pa ipak, danas ćete odlučiti da teret podelite sa nekim u koga imate poverenja. Obavezno olakšajte dušu i potražite savet. Rešenje ćete morati sami da donesete.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Partnera gledate nekim drugim očima, zahvaljujući nekim postupcima, a najviše njegovom trudu da ispravi neke greške iz prošlosti. Razmišljate o tome da vašoj ljubavi date još jednu šansu. Ako duboko u srcu to osećate, tako i postupite. Ali ako postoji i trunka sumnje, odvojite vreme za razmišljanja kuda vaša veza uopšte vodi.


Ribe 20.2.- 20.3.

Imate punu podršku zvezda da se večeras doterate i zablistate prilikom jednog izlaska. Kada ste zadovoljni u sopstvenoj koži, emitujete pozitivnu energiju koja privlači osobe sličnih vibracija. Ako ste od nedavno započeli vezu, partner će nesumnjivo biti očaran vašom pojavom. Uživajte u večeri i ne razmišljajte previše o sutrašnjici.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori