Početak jula i prva dekada će vam doneti nova uzbuđenja i pojačati dinamiku u vašoj emotivnoj vezi na zadovoljstvo vas i voljene osobe. Venera će ući u znak Raka i doneće vam nove ideje o uređenju zajedničkog doma. Unećete i nešto novo u vaš odnose što će vam doneti neophodnu svežinu. Više vremena ćete posvetiti porodičnim odnosima.

Ovan 21.3.- 20.4.


Ako ste u vezi:

Početak jula i prva dekada će vam doneti nova uzbuđenja i pojačati dinamiku u vašoj emotivnoj vezi na zadovoljstvo vas i voljene osobe. Venera će ući u znak Raka i doneće vam nove ideje o uređenju zajedničkog doma. Unećete i nešto novo u vaš odnose što će vam doneti neophodnu svežinu. Više vremena ćete posvetiti porodičnim odnosima.

Druga polovina jula vam donosi nezadovoljstvo zbog toga što će razne obaveze i posao oduzimati i vama i vašem partneru vreme koje obično provodite zajedno. Konjunkcija retrogradnog Merkura sa Venerom će vam omogućiti da pokrenete ostvarenje jednog zajedničkog plana. Krajem jula ćete konačno imati dovoljno vremena za zabavu i razonodu udvoje.

Ako ste slobodni:

Venera će ući u znak Raka što će u vama probuditi potrebu da se skrasite i uđete u ozbiljnu vezu. Upoznaćete osobu koja će vam delovati kao idealna prilika za vezu koju želite. Biće vam relativno lako da vašoj simpatiji privučete pažnju i do sredine meseca ćete započeti emotivnu vezu. Odmah će do izražaja doći brojne suprotnosti između vas i vašeg novog emotivnog partnera. Povezaće vas prejake strasti i biće vam jasno da niste jedno za drugo ali nećete prekinuti vezu.

Stariji Ovnovi će imati dinamičan mesec ispunjen pokušajima da se dopadnu osobi koja ih privlači ali kod koje neće naići na otvorena vrata. Dobićete jedino šansu za kratku avanturu koja će vam doneti više razočaranja nego zadovoljstva.


Bik 21.4.-21.5.

Ako ste u vezi:

Ulazak Marsa u znak Lava i vaše polje doma i porodice uneće nemir u vaše porodične odnose. Nezadovoljstvo vašeg partnera zbog vašeg čestog odsustvovanja od kuće doneće vam konflikte. Uspećete to da rešite zahvaljujući spremnosti da se prilagodite potrebama vašeg partnera. Potrebno vam je više razgovora ali i da vaše reči potvrdite delima.

Kvadrat Marsa sa Uranom u drugoj dekadi jula doneće vam iznenadne konflikte sa partnerom. Vaše nezadovoljstvo u vezi će biti pojačano i mnogo toga će vam smetati. Neophodan vam je kompromis kako biste uspeli da prevaziđete neslaganja. Krajem meseca ćete jasnije sagledati šta je neophodno da učinite da biste postigli sklad u vezi i prevazići ćete probleme.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da više vremena provodite nasamo i da se udaljite od osoba koje vam ne prijaju i sa kojima ne nalazite više ništa zajedničko. Sredinom jula ćete odlučiti da izađete na jednu zabavu gde ćete upoznati osobu koja će vam se dopasti. Kroz razgovor ćete shvatiti da vas slične stvari privlače. Nastup, izgled i način komunikacije druge osobe će na vas ostaviti jak utisak. Dogovorićete se da se izađete zajedno, a nakon toga ćete početi češće da se viđate. Moguća je veza.

Stariji Bikovi će biti zainteresovani za poslovnu saradnju koju će im predložiti osoba koja će im delovati privlačno. Ubrzo ćete otkriti da njen cilj nije bio samo poslovna saradnja nego da ste joj privlačni. Vaš odnos će ući u zonu intimnosti.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Ako ste u vezi:

Jul vam donosi više zabave, zajedničkih trenutaka i aktivnosti i kvalitetno provedenog vremena sa voljenom osobom. U prvoj polovini jula ćete se usmeriti na zajedničke ciljeve. Uspešno ćete se uklopiti u rad na onome što želite da zajedno postignete. Vaša pokretačka energija će prijati vašem partneru, mada neće prihvatiti sve vaše ideje i predloge.

Druga polovina jula doneće vam prolazne nesuglasice u vezi finansijskih ulaganja. S druge strane, oko ostvarenja zajedničkih ciljeva ćete postići potpuni sklad i oboje ćete biti zadovoljni. Trigon Marsa sa Jupiterom će doprineti poboljšanju vaše komunikacije. Bićete od velike podrške partneru u onome gde će morati da se više angažuje.

Ako ste slobodni:

Vaša potreba za akcijom i kretanjem biće pojačana. Na jednom od mesta kuda svakodnevno prolazite pažnju će vam privući osoba koja će vam se na prvi pogled dopasti. Nećete gubiti vreme i naći ćete način da ostvarite kontakt i privučete joj pažnju. Mada ćete ostaviti prijatan utisak na vašu novu simpatiju, u početku će biti teško da se dogovorite za viđanje i izlazak. U trećoj dekadi jula ćete konačno uspeti da više puta izađete i otkrićete da ste skladan par. Započećete vezu.

Stariji Blizanci će doći u kontakt sa osobom sa kojom su ranije bili u vezi. Pozvaće vas da se vidite, na šta ćete vi rado pristati. Nakon viđanja vas očekuje u najmanju ruku avantura, a moguće i obnova veze koja će se pokazati skladnom.

Rak 22.6. - 22.7.

Ako ste u vezi:

Veći deo jula, posebno druga dekada, doneće vam napete odnose sa partnerom zbog razlika u stavovima u vezi zajedničkih planova i ciljeva. Sunce i Venera će praviti opozicije sa Saturnom i Plutonom koji se nalaze u vašem polju ljubavi. To će dovesti do zahlađenja u vašim odnosima. Neophodno je da se potrudite da pronađete zajednički prihvatljiva rešenja.

Treća dekada jula donosi vam poboljšanje u odnosima sa partnerom. Imaćete više strpljenja i potrudićete se da razgovorom dođete do rešenja nesuglasica. Uvidećete kako su vam neophodne promene u vezi i kako samo mala promena ponekih stavova može doprineti boljem skladu između vas i voljene osobe. Očekuje vas više zajedničke zabave i provoda.

Ako ste slobodni:

Privući će vas na početku jula neko ko će vam delovati vrlo privlačno. Osim fizičkog izgleda, zaljubićete se i u način komunikacije, šarm i pozitivnu energiju koju vaša nova simpatija širi oko sebe. Započećete da se viđate i da razgovarate o zajedničkim temama. Spontano ćete ući u vezu i ubrzo ćete uvideti da se razlikujete u očekivanjima koje imate u vezi. To će dovesti do neslaganja, razočaranja i prekida veze. Šansa za novu vezu sa nekim drugim ukazaće vam se krajem jula.

Nešto stariji Rakovi će biti suočeni sa velikim zahtevima koje će pred njih postaviti osoba sa kojom žele da uđu u ozbiljnu emotivnu vezu. Mada ćete biti na ivici da odustanete, do kraja meseca uspećete da je uverite da ste prava prilika za nju.


Lav 23.7.- 22.8.

Ako ste u vezi:

Nailazićete na neslaganja sa partnerom u odnosu na planove i želje. Izbegavajte da radite bilo šta svom partneru iza leđa, a posebno izbegavajte flert i tajne veze. To lako može da izađe na videlo zahvaljujući opoziciji Sunca i Venere sa Saturnom i Plutonom. Kako biste ublažili napetost u odnosima, potrudite se da izađete u susret potrebama voljene osobe.

Treća dekada jula doneće vam poboljšanje i izlazak iz teškoća. Nejasnoće na koje ste nailazili u komunikaciji sa partnerom ćete uspeti da razjasnite i da se dogovorite kako ćete da ispravite greške koje su vas dovele na ivicu ozbiljnog konflikta. Potrebno vam je više zajedničkih intimnih trenutaka. Unesite zabavu i nešto novo i kvalitetno u vašu emotivnu vezu.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u osobu sa kojom ćete početi da izlazite i da se viđate, čak i da imate intimne odnose. Nakon toga će vam vaša nova simpatija priznati kako je u braku ili u ozbiljnoj vezi i predložiće vam da održavate tajnu vezu. Predlog vam se neće dopasti ali ćete pristati. Nakon toga ćete ući u niz konfliktnih i neprijatnih situacija i prekinućete vezu. U trećoj dekadi jula ćete na zabavi upoznati nekog ko će se pokazati kao idealna prilika i koga ćete doživeti kao srodnu dušu.

Nešto stariji Lavovi će nailaziti na niz iskušenja i neprijatnih situacija u pokušaju da privuku pažnju osobe koja ima se dopada. Na kraju ćete odustati, da biste ubrzo upoznali nekog ko će vam širom otvoriti vrata svog srca. Ući ćete u vezu.

Devica 23.8. - 22.9.

Ako ste u vezi:

Potrudite se da ispunite obećanja koja ste dali voljenoj osobi, a koja odugovlačite. Bićete skloni da se povlačite u sebe kada vaš vladar Merkur krene retrogradno 8. jula. Prijaće vam više intimnih trenutaka sa partnerom, a manje gužvi, izlazaka i bilo kakvih opterećenja. Prijalo bi vam da odete na zajednički odmor ili turističko putovanje. Venera će u drugoj polovini jula praviti trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi, što će vam doneti više romantičnih momenata uz voljenu osobu. Kako dobro znate šta je ono što vaš partner voli, priredićete iznenađenje u vidu zajedničkog izlaska ne omiljeno mesto vašeg partnera, kao i još nešto što će ga oduševiti. Poboljšaćete vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu koja će na vas ostaviti pozitivan utisak i koja će pokazati diskretno da je zainteresovana da se viđate. Za kratko vreme ćete se zaljubiti ali će vam vaša simpatija predložiti da vaša veza u početku bude tajna. Izgovor će biti da nije sve rešeno sa bivšim partnerom. Pristaćete ali ćete biti rezervisani u početku, dok vam druga strana ne pruži dokaze da je iskrena. Ovog puta ćete imati sreće jer ćete shvatiti da vaš novi partner ima ozbiljne namere sa vama. Veza će biti skladna. Nešto starije Device će na jednom izletu sa prijateljima upoznati osobu sa kojom će ostvariti blisku komunikaciju i otkriti kako im se dopadaju iste stvari. Za kratko vreme, u drugoj polovini jula, spontano ćete započeti vezu i bićete zadovoljni.


Vaga 23.9. - 22.10.

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi će početkom jula ući u znak Lava i doneće vam više dinamike. Povoljno će se odraziti na vaš društveni život. Više ćete izlaziti sa partnerom i viđati se sa zajedničkim prijateljima. Nailazićete i na neslaganja sa partnerom o ulaganju i trošenju zajedničkih finansija, što može izazvati prolazne sukobe.

Druga polovina jula donosi vam više sklada u odnosu sa partnerom uspećete da realizujete nešto što ste zajedno planirali. Dobićete više motivacije da pružate inicijativu u svemu što vašu vezu može da načini kvalitetnijom. Pružiće vam se mogućnost da odete na izlet ili na vikend putovanje, gde ćete se dobro provesti i posvetiti jedno drugom dragoceno vreme.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da izlazite i družite se, a manje će vas zanimati ulazak u vezu i zaljubljivanje. Na jednoj zabavi nećete odleti osobi koja će vam privući pažnju, kako svojim izgledom, tako i signalima koje će vam davati da je zainteresovana za vas. U početku ćete zajedno izlaziti i uživaćete u provodima, a do kraja meseca ćete postati emotivno bliski i imaćete dovoljno dokaza da je to osoba sa kojom možete ući u ozbiljnu vezu. Otići ćete na zajedničko putovanje. Bićete srećni.

Starije Vage će nakon dužeg premišljanja da se odluče da pokušaju vezu sa starom simpatijom. Mada vam je već duže vreme jasno da vaša simpatija želi vezu sa vama, trebalo vam je vremena da skupite hrabrosti za odluku koja vam je važna.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Raka na početku jula će vam doneti mogućnost da odete na odmor i da sa voljenom osobom otputujete na mesto koje duže vreme želite da posetite. U tome mogu jedino da vas ometaju obaveze ali ćete uspeti da se prilagodite ako se potrudite. Važno je samo da vaše želje i potrebe uskladite sa potrebama vašeg partnera.

Sunce i Venera će praviti opoziciju sa Saturnom i Plutonom, što će vam donositi nesuglasice sa partnerom u vezi putovanja, a može doći i do odlaganja. Treća dekada jula će vam tek doneti željeni sklad i ostvarenje zajedničkih ciljeva. Marsov trigon sa Jupiterom doneće vam dobitke. Vaš partner i vi ćete uživati u provodu i zajedničkim aktivnostima.

Ako ste slobodni:

Mogućnost da upoznate osobu sa kojom biste mogli da uđete u vezu očekuje vas na putovanju. Moguće je i da upoznate nekog ko je iz inostranstva, a našao se nekim slučajem u mestu gde vi živite. Treća mogućnost ulaska u vezu je poznanstvo preko daljeg rođaka ili društvenih mreža. Osoba sa kojom dođete u kontakt pokazaće interesovanje, a vama će se dopasti na prvi pogled. Naći ćete dosta zajedničkih stvari koje će vas povezati. Veza je moguća i na daljinu.

Stariji Škorpioni će biti diskretni ali vrlo odlučni u nameri da ostvare emotivnu vezu sa osobom sa kojom se povremeno viđaju. Kako već dobro poznajete vašu simpatiju, uspećete da joj postanete neodoljivi i nezamenljivi. Očekuje vas veza.


Strelac 21.11.- 21.12.

Ako ste u vezi:


Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće 8. Jula retrogradno. To vam sugeriše da se posvetite ispunjenju obećanja koje ste od ranije dali partneru ali ih do sada niste ispunili. Važno je i da se potrudite da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Ovo je važno i zbog toga što ćete nailaziti na nesporazume koji će biti izazvani sticajem okolnosti.

Retrogradni povratak Merkura u znak Raka doneće vam mogućnost da se sa partnerom dogovorite o zajedničkim ulaganjima oko kojih ste u ranijem periodu imali nesuglasice. Kraj jula doneće vam mogućnost da zajedno otputujete na mesto gde ćete imati dovoljno vremena i mogućnosti da se posvetite jedno drugom i da se dobro provedete.

Ako ste slobodni:

Vaš urođeni optimizam će biti pojačan i vaše vreme će biti ispunjeno aktivnostima koje vam donose više radosti. Još uvek će vam biti teško da upoznate osobu koja bi vam odgovarala kao partner. Smetaće vam što ste okruženi osobama koje vam prilaze, a u sebi nemaju ništa što bi vas privuklo. U trećoj dekadi jula dogodiće se susret sa osobom koja se razlikuje od većine vaših poznanika, koja ima jak lični integritet, širinu duha i avanturistički duh. Zaljubićete se, a moguća je i veza.

Nešto stariji Strelci će nakon uzaludnih pokušaja da privuku pažnju osobi koja im se dopada shvatiti da promena taktike može da im donese uspeh. Pokušaćete drugačiji pristup i to će biti pun pogodak. Počećete da se viđate i izlazite.

Jarac 22.12.- 19.1.

Ako ste u vezi:

Odnosi sa voljenom osobom će biti napeti tokom jula, posebno u drugoj dekadi meseca. Opozicija Sunca i Venere sa Saturnom i Plutonom doneće vam ozbiljne nesuglasice. Naći ćete se na suprotnim stranama i nećete moći da se složite oko zajedničkih ciljeva. Nećete želeti da popustite jedno drugom. Ovo može dovesti do ozbiljnog zahlađenja i udaljavanja.

U trećoj dekadi jula doći će do poboljšanja jer ćete sa voljenom osobom uspeti da postignete dogovor. Priznaćete vaše greške i početi da ispunjavate svoja obećanja. Pokazaćete više inicijative u nastojanju da poboljšate vašu emotivnu vezu. Imaćete više vremena za zajedničke intimne trenutke. Mogli biste da odete na zajedničko putovanje i uživate u provodu.

Ako ste slobodni:

Počećete da se viđate sa osobom koja će se odjednom pojaviti u vašoj blizini i koja će vam poklanjati pažnju. Predložiće vam tajnu vezu jer je to neko ko je nezadovoljan svojom bračnom situacijom. Kako će vam se osoba veoma dopasti i kako ćete naći mnogo toga zajedničkog, pristaćete na tajnu vezu. U početku će vam biti teško da se viđate i da se prilagodite promenama raspoloženja vaše nove simpatije. Do kraja meseca ćete već naći način da uživate u zajedničkim trenucima.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu sa kojom će sarađivati na zajedničkom projektu. Između vas dvoje će se pojaviti emocije i počećete da izlazite i da odlazite na zajednička putovanja. Do kraja meseca ćete ući u skladnu emotivnu vezu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Ako ste u vezi:

Merkur će se kretati retrogradno kroz vaše polje braka i ljubavi od 8. jula. To će dovoditi do nerazumevanja između vas i voljene osobe. Biće vam teško da ostvarite skladnu komunikaciju, a to će izazivati povremene prepirke. Bićete skloni da reagujete uvređeno i da se povlačite u sebe, a vaš partner će biti ponekad napet i impulsivan, a ponekad ćutljiv.

Treća dekada jula će vam doneti više dinamike u vezi zahvaljujući trigonu Marsa sa Jupiterom. Predložićete voljnoj osobi uzlazak na mesto koje voli i nakon što joj ispunite još po neku želju, vratićete narušeni sklad u vaš odnos. Počećete više da izlazite i da se družite sa zajedničkim prijateljima. Partner će vam predložiti zajedničko putovanje i to ćete prihvatiti.

Ako ste slobodni:

Osoba sa kojom ste se viđali u društvu zajedničkih prijatelja će početi sve više da vam se dopada zbog svojih osobina, komunikativnosti, vedrine duha i ideja koje smatrate genijalnim. Počećete da više vremena provodite zajedno, da izlazite na posebna mesta vas dvoje sami, što će vas zbližiti više nego što ste planirali. Bićete nesigurni da li da pokušate nešto više od prijateljstva koje je već otišlo izvan tih granica. Odlučićete se da ipak pokušate vezu i nećete se razočarati.

Nešto starije Vodolije će upoznati osobu koja će im biti idealan partner za izlaske i zabavu, a ko od njih neće zahtevati odmah vezu i zajedničke planove. Odgovaraće vam da imate sa vašom simpatijom slobodnu vezu bez obaveza.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće retrogradno 8. jula i doneće vam nesporazume i neslaganja sa voljenom osobom. Vreme je da se posvetite svemu što ste zapostavili u vašoj emotivnoj vezi. Najviše od svega je neophodno da poboljšate komunikaciju sa partnerom. U ovom mesecu će svakako vaša komunikacija biti dosta konfuzna i neskladna.

Najviše neslaganja ćete imati u vezi zajedničkog vremena i predloga za aktivnosti i zabavu. Imaćete suprotne želje i očekivanja povodom toga. Biće vam teško da svoje potrebe uskladite sa partnerovim. Treća dekada jula vam donosi poboljšanje. Uspećete da se složite oko ostvarenja jednog važnog zajedničkog cilja i to ćete uspešno da postignete.

Ako ste slobodni:

Imaćete više mogućnosti za ulazak u novu emotivnu vezu. Bar dve osobe će želeti da budu sa vama bliske, a moguće da će ih biti i više. Komplikacije će nastati zbog toga što ćete uvideti kako ne možete da se prepustite osećanjima mada će vam se novi poznanici dopasti, bar što se izgleda tiče. Između vas i njih postojaće prevelike suprotnosti u očekivanjima. U trećoj dekadi jula doći će do slučajnog susreta sa bivšim partnerom i odlučićete se da obnovite vezu. Biće bolje ovog puta.

Nešto starije Ribe će biti razočarane jer će se osećati neshvaćene, kako od bliskih prijatelja, tako i od osobe koja im se dopada. Prekinućete jedan odnos i upoznati osobu sa kojom ćete imati šanse da započnete novu vezu.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori