Takođe, ako vam se učini da vam nedostaje strasti u odnosima, samo se prepustite partneru. On će to nadoknaditi.

OVAN – LJUBAVNI HOROSKOP

 Bezbrižnošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete nadilaziti manja neslaganja u ličnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

 BIK – LJUBAVNI HOROSKOP

 Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da liči na sve ostale, ali vi ste srećni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mestu. Obe opcije su jednako verovatne.

BLIZANCI – LJUBAVNI HOROSKOP

 Verovatno ćete s dragim prijateljem podeliti brige svog ljubavnog života i tako sebi olakšati stvari. Neke tajne tako bi mogle isplivati na površinu, te vam razjasniti ono što vas je do nedavno mučilo. Prihvatite stvarnost.

 RAK – LJUBAVNI HOROSKOP

 Vaš partner će se osećati dobro, ali vama će sve vreme nešto nedostajati. Razmislite šta je to. Ipak, tokom ovih dana postajaćete sve više svesni da nestaju blokade koje su vas mučile u ličnim odnosima.

LAV – LJUBAVNI HOROSKOP

 Sve ćete se bolje razumeti s partnerom, a pogotovo u novim načinima zabave. Mnogi od vas će shvatiti da su pravi srećnici i da im se u ljubavi sada ostvaruju mnoge želje. Čuvajte to, jer ljubav treba negovati.

 DEVICA – LJUBAVNI HOROSKOP

 Oni koji su uspeli da uspostave otvoreniji kontakt s osobom s posla, ovih dana bi je mogli pozvati da izađu van. Oni drugi koji su se izolovali, maštom će nadomestiti ono čega nema u njihovim odnosima.

VAGA – LJUBAVNI HOROSKOP

 U ljubavnim pitanjima neka vas danas vodi vaša intuicija. Uz njenu pomoć sve će biti bolje i lakše. Takođe, ako vam se učini da vam nedostaje strasti u odnosima, samo se prepustite partneru. On će to nadoknaditi.
 

ŠKORPIJA – LJUBAVNI HOROSKOP

 Ne ulazite u raspravljanja, a pogotovo ne oko sitnica. Vaš odnos će se poboljšati s vremenom. Treba pričekati. Ono što ste rekli imaće pozitivan učinak. Partner će razmisliti o realnosti, a vi ćete biti zadovoljniji.

STRELAC – LJUBAVNI HOROSKOP

 Bićete zadovoljni svojim privatnim odnosima. Trudićete se da tu sreću podelite sa širim krugom ljudi. Vaša hedonistička priroda doći će do punog izražaja i u vašoj vezi. Imaćete baš sve što poželite.

 JARAC – LJUBAVNI HOROSKOP

 Nastavićete da nižete jedan za drugim ljubavne uspehe. Oni u vezama blistaju, a samci su puni nade i izlaze. Vaša sposobnost komunikacije i humora biće na zavidnom nivou, pa ćete uspeti  da se našalite na sopstveni račun.

VODOLIJA – LJUBAVNI HOROSKOP

 Bez obzira na male unutrašnje nemire, vi ćete ovih dana toliko blistati da će to prelaziti na sve oko vas. Srećni ste. Oni koji još traže srodnu dušu danas bi je na lak i ugodan način mogli naći na svom poslu ili preko posla.

 RIBE – LJUBAVNI HOROSKOP

 Obećanja koje ste dali ili primili, biće održana, a vi spokojni, ispunjeni i zadovoljni u dragom društvu. Oni pak koji čekaju glas u vezi sa ljubavi iz inostranstva, biće u nejasnoj poziciji i moraće da se strpe još neko vreme.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori