Svih 12 znakova će u ljubavnom smislu dobiti dobar start u novoj godini, ali neće ga svi dobro i iskoristiti. Proverite šta vi možete da očekujete od ljubavi u 2017. godini.

OVAN
Ove godine bi vrlo lako mogla da vas pogodi Kupidonova strelica, ako samo zaboravite na svoju stidljivost. Jul i avgust će naročito biti periodi kada ćete biti magnet za suprotni pol. Obratite pažnju na Bikove, Rakove i Lavove u svojoj okolini.

 BIK
Pred vama je teška godina jer ćete pokušavati da nađete balans između ljubavi i posla. Tek sredinom godine počeće da nailaze mogući partneri, a vi obratite pažnju na Vagu, Ribe i Rakove u okolini. Trebaće vam velika podrška, a ako vam je sadašnji partner ne pruža moguć je raskid.

BLIZANCI
Vama je u prirodi da privlačite druge, a ove godine imate i pomoć zvezda. Sve što može da vam stane na put je neka bivša ljubav kojoj više nije mesto u vašem životu. Neka 2017. godina bude godina preokreta, kada ćete zaboraviti sve loše navike i ljude. Obratite pažnju na Strelčeve, Ovnove i Škorpije, a bežite od Blizanaca, Vodolija i Jarčeva.

 RAK
Ovo je uzbudljiva godina za vas, i privlačićete sve oko sebe. Međutim, nijedna od tih veza neće biti dugoročna. Obavezno se zauzmite za sebe inačećete u tim vezama više gubiti nego dobijati. Maj, oktobar i decembar su za vas meseci ljubavi, a obavezno obratite pažnju na Device, Škorpije i Lavove.

LAV
Lavovima je 2017. godina kao da su je pravili za sebe i biće puna prijatnih iznenađenja. Ako ste već u vezi, neće biti ničeg čudnog ni u tome da stanete pred oltar. Obavezno obratite pažnju na Lavove, Device i Škorpije, a bežite od Ovnova, Riba i Rakova.

 DEVICA
Ovo je za vas godina preokreta. Već u januaru imaćete nekoliko susreta, a onda sledi zatišje sve do kasnog proleća. Druga polovina godine biće zanimljivija, ali moraćete da ukrotite svoju posesivnost. Rakovi bi vam sjajno legli, pa ako imate nekog u svojoj okolini, obratite pažnju na njega.

 VAGA
Vi ćete ove godine u vezama više davati nego primati, ali ćete i pored toga imati lepu ljubavnu godinu. Moraćete da naučite da više verujete partneru i dajete mu više slobode. Ako planirate brak, idealni su jul, oktobar ili decembar.

 ŠKORPIJA
Vaš emotivni apetit će vam u 2017. godini prouzrokovati mnogo bola. Želja za ljubavlju će vas samo uvaliti u nevolje jer ne umete da je artikulišete. Bivša ljubav mogla bi da se vrati na velika vrata, ali sve šanse ćete prokockati zbog svoje ljubomore.

 STRELAC
Ove godine biste mogli da doživite ljubav na prvi pogled, a to bi moglo da se okonča i brakom ako vi malo stanete na loptu i posvetite se vezi. Ako ste spremni za brak, ovo je godina za vas, a ukoliko i niste, svakako ćete sjajno provesti ovu godinu.

JARAC
Ove godine imaćete dosta zabave ali i komplikacija. Obratite pažnju na Device i Bikove sa kojima biste mogli da se sjajno složite. Sredinom godine bacićete oko na nekog posebnog, ali upropastićete sve ukoliko se previše trudite. Pustite da stvari teku svojim tokom, a jun i jul će biti vreme kada ćete moći da se prepustite ljubavima.

 VODOLIJA
Ove godine ćete imati dosta porodičnih problema, a to će uticati i na vaš ljubavni život. Muški pripadnici znaka zaljubiće se u stariju ženu, a žene Vodolije će biti toliko nervozne da će uspeti da sabotiraju i sopstvenu vezu.

 RIBE
Ove godine ćete se lomiti između nekog koga volite i nekog ko vam se samo dopada. Mart i jun biće prelomni trenuci u godini za ljubavne odluke, čak i one vezane za brak. Međutim, ove godine čeka vas i veliki ljubavni gubitak i to će vam biti najteža faza ove godine.

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori